Home » Sport

Selecţionerul Uruguayului a anunţat echipa de start pentru jocul cu Ghana

1 July 2010 No Comment
Share

Oscar Tabarez, selecţionerul Uruguayului, a anunţat miercuri echipa de start pentru meciul de vineri cu Ghana, din sferturile de finală ale Mondialului 2010, din care nu va face parte fundaşul Diego Godin, accidentat.

Godin, accidentat la coapsă în meciul cu Coreea de Sud (2-1), a fost înlocuit de Mauricio Victorino, care s-a achitat bine de sarcini şi va fi titular cu Ghana. Apărarea a fost punctul forte al sud-americanilor, care au încasat doar un gol în 4 meciuri. O altă modificare s-a operat în compartimentul median, unde Alvaro Fernandez i-a fost preferat lui Alvaro Pereira.


Tabarez este recunoscut pentru obişnuinţa sa de a anunţa din timp echipa de start. Întrebat miercuri de reporteri, Tabarez a rostit rapid primul ”11”: Fernando Muslera – Diego Lugano, Mauricio Victorino, Jorge Fucile, Maximiliano Pereira – Diego Perez, Egidio Arevalo, Edinson Cavani, Alvaro Fernandez – Luis Suarez, Diego Forlan.

Uruguay trece prin cel mai bun moment al său la un CM, după locul 4 în 1970. Ei au ratat de atunci calificarea la 5 din cele 9 turnee finale disputate.

Sfertul Uruguay – Ghana are loc vineri 2 iulie la Johannesburg pe stadionul Soccer City (ora 21,30).

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP