Home » Sport

Sir Alex Ferguson îl apără pe Rooney

5 July 2010 No Comment
Share

Managerul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, i-a luat apărarea atacantului Wayne Rooney, criticat pentru evoluţiile slabe în tricoul reprezentativei Angliei, la Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud.

‘Nu a existat nicio problemă cu jucătorul sau cu forma sa fizică. Wayne se destinde acum, este în vacanţă în Barbados şi mă aştept să-l regăsesc proaspăt şi pregătit pentru sezonul viitor’, a declarat Sir Alex pentru Mail on Sunday.

Venită cu gânduri mari în Africa de Sud, selecţionata Angliei, pregătită de italianul Fabio Capello, a părăsit competiţia în optimile de finală, fiind umilită de selecţionata Germaniei (scor 1-4).

Deşi a cucerit titlul de golgheter în ediţia trecută din Premier League, Wayne Rooney nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol la CM 2010, evoluţia sa fiind extrem de ştearsă. Unii observatori au sugerat că atacantul lui Manchester United ar fi fost deranjat de accidentarea la glezna dreaptă, suferită în finalul sezonului.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP