Home » Sport

Soacra lui Rooney este cea care ia deciziile?

24 October 2010 No Comment
Share

Femeia îi asigură un acoperiş deasupra capului în timp ce furtuna legată de viitorul lui face ravagii. Cu toate astea, soacra lui Wayne Rooney se ocupă de mult mai multe decât aşezarea lui la masa de cină: ea este personajul cheie întrun scandal public privind transferul lui, care a electrificat fotbalul englez.

Colette McLoughlin este acum femeia căreia Wayne vrea să îi facă pe plac.

Cine poartă pantalonii ? Colette McLoughlin joacă un rol decisiv în viitorul atletic a lui Rooney.

Daily Mail susţine că ea şi soţul ei Tony au avut şi au un rol de o importanţă majoră în sfătuirea lui Rooney, care va împlini Duminică 25 de ani, în ceea ce priveşte cariera lui.

Tânărul a stat la ei aproape în fiecare noapte de când a avut revelaţia explozivă cum că ar vrea să părăsească Manchester United.

După extraordinarul atac public de Marţi al managerului Sir Alex Ferguson asupra atletului, când a spus că este consternat de „băiat”, s-a înţeles că Rooney l-a urmărit la televizor din casa McLoughlin-ilor.

Noaptea trecută, Manchester United susţinea că nu există schimbări notabile, dar Rooney, împreună cu soţia Coleen şi bebeluşul Kai s-au întors la domiciliu în vederea pregătirii pentru petrecerea aniversară de Duminică a atacantului.

Întoarcerea nu a fost, însă, nicidecum paşnică, ci au fost întâmpinaţi de o ceată de suporteri ai echipei United care s-au adunat în jurul vilei de 4,5 milioane de lire pentru a-şi manifesta furia.

În trecut, când Rooney părea să aibă o căsnicie exemplară şi o carieră stabilă la Manchester United, obişnuia să glumească spunând despre soacra sa că era „axul bătăliei”.

Acum Colette, la cei 48 de ani ai ei şi Tony la 51 au ajuns să fie influenţe pregnante în luarea deciziilor privind viitorul fotbalistului.

În urmă cu câteva săptămâni,atunci când Rooney a fost prins înşelându-şi soţia pentru a doua oară cu prostituate, Coleen a apelat imediat la mama ei, căutând sprijin şi sfaturi.

De parcă n-ar fi fost suficient de dificil pentru starul englez să dea piept cu soţia, părinţii acesteia au fost cu atât mai furioşi. I-au interzis să mai pună piciorul în locuinţa lor, unde s-a refugiat şi Coleen – o casă pe care o au datorită averii lui – şi au refuzat să-i vorbească.

În cele din urmă, a fost nevoit să meargă cu coada între picioare şi să le implore iertarea. Abia atunci i-au permis lui Coleen să se întoarcă la Manchester împreună cu soţul ei.

La nivel global Rooney este un idol al fotbalului, dar pentru părinţii lui Coleen a rămas un adolescent acneic ce nu o merită pe fiica lor inteligentă şi frumoasă şi Colette nu are nicio problemă în a-i reaminti constant asta.

Potrivit surselor, Colette are un simţ al umorului sarcastic pe care îl aplică asupra lui Rooney cu regularitate.

Fosta asistentă de grădiniţă care a crescut întro zonă rău famată din Croxteth, Liverpool, Colette, a încurajat povestea de dragostea din adolescenţă a fiicei lor împreună cu Rooney, astfel încât să devină o afacere de zeci de milioane de lire.

Acum Rooney îi resimte cu adevărat neîndurarea, în timp ce evită inevitabilul contact cu media, locuind provizoriu la domiciliul McLoughlin-ilor în Huyton, Merseyside.

Coleen e cea mai importantă : Părinţii ei i-au spus lui Wayne că vor ca fiica lor să rămână aproape de ei.

O sursă dezvăluie: „Wayne s-a refugiat la ei acasă. În tot acest timp, Colette şi Tony s-au asigurat că Wayne nu reprezintă o ameninţare pentr viitorul fiicei lor.”

Coleen este foarte apropiata de mama ei, oferindu-le astfel o mai mare influenţă McLoughlin-ilor. Aceştia l-au prevenit pe Rooney că nu vor ca fiica sau nepotul lor de 11 luni, Kai, să se mute prea departe de ei.

Coleen este, de asemenea, extrem de apropiată de sora ei adoptată, Rosie, de 12 ani, care suferă de sindromul Rett şi are nevoie de îngrijire constantă.

Daily Mail a dezvăluit că Rooney ar fi tentat să se mute la Real Madrid, unul din puţinele cluburi care îşi poate permite să-i îndeplinească cerinţele salariale, pentru a lucra împreună cu managerul Jose Mourinho şi a se reîntâlni cu fostul coechipier Cristiano Ronaldo.

Refugiat : Rooney stă la Colette şi Tony McLoughlin, părinţii soţiei lui, fotografiaţi aici împreună cu nepotul Kai.

Coleen ar prefera să rămână în Marea Britanie, dând frâu liber astfel bătăliei pentru transfer între Chelsea şi Manchester.

O sursă dezvăluie: „Wayne a văzut Spania ca un nou început. Şi-a discutat opţiunile împreună cu Coleen şi părinţii amândurora, dar Tony şi Colette au spus clar că ar prefera ca ei să rămână în Regatul Unit. Wayne îi respectă pe Tony şi Colette şi le ia în serios sfaturile. Acum este determinat să-şi dovedească loialitatea faţă de familie, chiar dacă asta înseamnă să-şi sacrifice visul de a se muta în străinătate.”

Prima dată când Rooney a călcat strâmb cu o prostituată – acum şase ani, când el şi Coleen erau logodiţi – părinţilor ei le-a fost cumpărată casa în valoare de 675 000 de lire unde a găsit adăpost acum.

Asta ar putea veni ca un şoc pentru mulţi fani United – posibilitatea ca Rooney sa părăsească Old Trafford a fost discutată de apropiaţii acestuia de-a lungul întregului an. O sursă a dezvăluit „Wayne şi Coleen au vorbit cu ambele perechi de părinţi despre ceea ce prevede viitorul, dar o voce s-a făcut ferm înţeleasă, cea a lui Colette McLoughlin. Atunci când a venit vorba de mutarea în străinătate, ea a fost cea mai consternată, spunând „În nici un caz!”

Soţii McLoughlin au fost de multă vreme implicaţi în deciziile lui Wayne legate de propria familie.”

Duminică Rooney şi Coleen vor sărbători aniversarea de 25 de ani a acestuia, dar nici unul dintre coechipierii lui şi – în mod surprinzător – nici Sir Alex nu sunt invitaţi.

Nimeni nu se îndoieşte de faptul că cea mai puternică persoană de la petrecere va fi Colette McLoughlin.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP