Home » Sport

Spaniolii se aşteaptă la un Paraguay defensiv

2 July 2010 No Comment
Share

Jucătorii spanioli se aşteaptă să înfrunte o echipă a Parguayului regrupată în apărare, în sfertul de finală al Mondialului-2010, pe care cele două selecţionate îl vor disputa sâmbătă, la Johannesburg.

”Sunt sigur că vom întâlni o selecţionată paraguayană care se va regrupa în apărare, cum au făcut numeroase alte echipe împotriva noastră. Suntem obişnuiţi să ne confruntăm cu asta”, a prezis atacantul Fernando Llorente, introdus pentru prima dată la acest turneu în optimi, în meciul cu Portugalia.


”Trebuie să ne urmăm planul de joc şi să facem în aşa fel încât să fim buni pentru a câştiga meciul”, a adăugat el joi într-o conferinţă de presă .

Atacantul Pedro anticipează că Spania trebuie să se aştepte la un meci foarte dificil. ”Ei strâng bine liniile în apărare şi sunt bine grupaţi. Va fi foarte complicat să găsim spaţii de manevră. Va fi un meci foarte dificil”.

”Trebuie să pregătim acest meci aşa cum l-am pregătit pe cel împotriva Portugaliei”, a adăugat Llorente.

Spania, care a eliminat Portugalia în optimi (1-0), şi Paraguayul, care s-a calificat în urma victoriei la penalty-uri (0-0 după prelungiri, 5-3 după lovituri de departajare) în faţa Japoniei, îşi vor disputa un bilet pentru semifinale, sâmbătă, de la ora 21,30, pe stadionul Ellis Park din Johannesburg. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP