Home » Sport

Televiziunea nord-coreeană a întrerupt comentariul la scorul de 4-0 pentru Portugalia

22 June 2010 No Comment
Share

Televiziunea din Coreea de Nord a întrerupt comentariul meciului cu Portugalia, disputat luni în cadrul Cupei Mondiale de fotbal, la scorul de 4-0 pentru lusitani, informează Gazzetta dello Sport, citată de Agerpres.
Potrivit publicaţiei italiene, la finalul jocului câştigat cu 7-0 de Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi, Korean Central TV din Pyongyang a întrerupt imediat legătura cu Africa de Sud.

În partida disputată luni, la Cape Town, în cadrul Grupei G a competiţiei, portughezii s-au impus graţie reuşitelor lui Raul Meireles (min.29), Simao Sabrosa (min.53), Hugo Almeida (min.56), Tiago (min.60 şi 89), Liedson (min.81) şi Cristiano Ronaldo (min.87).

În urmă cu 44 de ani, la Cupa Mondială din Anglia (1966), fotbaliştii nord-coreeni au fost la un pas de o mare surpriză, conducând cu 3-0 în partida cu Portugalia, din sferturile de finală, însă lusitanii au reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună cu scorul de 5-3, patru dintre golurile învingătorilor fiind marcate de legendarul Eusebio.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP