Home » Sport

Ziarul Vaticanului afirmă că a ‘câştigat cea mai bună echipă’

13 July 2010 No Comment
Share

Ziarul Vaticanului ‘L’Osservatore Romano’ descria luni triumful Spaniei la Cupa Mondială de fotbal 2010, apreciind că a ‘învins cea mai bună echipă din lume’, care poate domina pentru mult timp de acum în colo scena internaţională, ţinând cont de vârsta jucătorilor săi, informează agenţia EFE.

Publicaţia editată de Sfântul Scaun a dedicat un amplu material Cupei Mondiale câştigate de Spania în Africa de Sud, comentat de două simboluri ale fotbalului italian: Sandro Mazzola şi Gianni Rivera.

Cei doi experţi au semnalat că turneul final din Africa de Sud s-a caracterizat prin ‘multă tactică şi mai puţină spectaculozitate’. Referitor la finală, fostul jucător Sandro Mazzola a precizat că nu a fost un meci frumos, prost arbitrat de englezul Webb, dar pe care echipa iberică l-a câştigat graţie ‘vitezei paselor, tehnicii superioare şi încrederii în victorie’, în timp ce olandezii ‘concentraţi şi solizi, nu au reuşit în final nimic’.

La rândul său, Gianni Rivera a apreciat că selecţionata spaniolă promite ‘satisfacţii pentru viitor’. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP